Yali Capkini: Pescarusul (Seducatorul de la Vila) din 2022 Sezonul 2 Episodul 51 Subtitrat in Romana

yali-capkini-pescarusul-seducatorul de la vila serial turcesc subtitrat in romana tradus

Noul serial star, care este așteptat să apară în fața publicului din septembrie cu titlul Yalı Çapkını, este așteptat cu nerăbdare. Filmările dramei încep in iulie anul trecut. Filmările serialului, care va începe la Gaziantep, sunt așteptate să continue la Istanbul în episoadele următoare. Va invitam sa urmariti mai jos serialul fenomen pescarusul seducatorul de la vila episodul 51 subtitrat in romana complet.

Actrița care o va interpreta pe Suna (Beril Pozam), sora mai mare a lui Afra Saraçoğlu, va juca rolul lui Seyran în serialul Yalı Çapkını. Ferit, care este renumit pentru flirturile sale, va fi rugat să se căsătorească cu Suna de către familia sa. Dar lucrurile nu vor decurge conform planului.

Yali Capkini: Pescarusul Seducatorul de la Vila sezonul 2 episodul 51 subtitrat in romana

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, actorii de succes ai noii generații, sunt în rolurile principale ale serialului Yalı Çapkını, care va fi proiectat de star în noul sezon. În distribuția serialului va participa și maestrul actor Çetin Tekindor. Tekindor va da viață rolului lui Halis din serial. Emre Altuğ se numără printre numele serialului. Cântărețul și actorul de succes îl va interpreta pe Orhan, tatăl personajului Ferit (Demir) din serial.

Burcu Alptekin va fi regizorul serialului. Noul serial Yalı Çapkını, va dezvălui o poveste binecunoscută. Serialul va spune povestea unui tânăr bogat și cochet și a unei fete care locuiește în Gaziantep care se îndrăgostesc unul de celălalt. Aici puteti viziona serialul turcesc pescarusul seducatorul de la vila episodul 51 subtitrat in romana complet.

În serialul Yalı Çapkını se va spune povestea impresionantă a unei familii. În serial, care va fi despre evenimentele petrecute când o familie puternică din Antep și-a căsătorit fiii iresponsabili, întâmplările unei fete care a fugit la Istanbul îndrăgostită de un tânăr pe care familia nu și-l dorea, deși este fiica. a unui trib important din Antep, este subiectul serialului. În timp ce serialul spune o poveste frumoasă de dragoste, spune și povestea vieții care se transformă într-o confruntare. Cei care urmăresc serialul Maraşlı și îl iubesc cu siguranță vor dori să urmărească serialul Yalı Çapkını

Ferit, a cărui iresponsabilitate îi înfurie cel mai mult familia, în special pe bunicul său Halis Ağa, este hotărât să se căsătorească cu o fată potrivită din Gaziantep. Deși Ferit nu vrea să se căsătorească, nu poate trece peste cuvântul bunicului său. Găsirea miresei potrivite este datoria celei mai mari mirese a lui Halis Ağa, İfakat (Gülçin Şantırcıoğlu). Surpriza care va fi trăită la ceremonia de solicitare a Sunei (Beril Pozam), care se pretează să fie mireasa familiei Korhan din Gaziantep, o va afecta atât pe Suna, cât și pe sora ei Seyran (Afra Saraçoğlu). Vezi serialul turcesc pescarusul seducatorul de la vila episodul 51 subtitrat in romana integral mai jos.

Ferit, care și-a înfuriat familia, în special pe bunicul său Halis Ağa, cu iresponsabilitatea sa, este hotărât să se căsătorească cu o fată potrivită din Gaziantep. Deși Ferit nu vrea să se căsătorească, nu poate trece peste cuvântul bunicului său. Găsirea miresei potrivite este datoria celei mai mari mirese a lui Halis Ağa, İfakat (Gülçin Şantırcıoğlu). Surpriza care va fi trăită la ceremonia de solicitare a Sunei (Beril Pozam), care se pretează să fie mireasa familiei Korhan din Gaziantep, o va afecta atât pe Suna, cât și pe sora ei Seyran (Afra Saraçoğlu).

Serialul turcesc Yali Capkini: Pescarusul Seducatorul de la Vila sezonul 2 episodul 51 tradus in romana poate fi urmarit mai jos

Familia Korhan îl vrea pe Seyran în loc de Suna. De îndată ce Kazım spune da acestei oferte, încep pregătirile. Deși Seyran se opune acestei decizii, nu își poate convinge mătușa Hattuç și tatăl ei Kazım. Seyran îi cere lui Yusuf să o răpească pentru a evita căsătoria cu Ferit. Ferit, în schimb, nu-și face griji în legătură cu această căsătorie pentru că crede că nimic nu se va schimba în viața lui. Zilele de acțiune sunt pe cale să înceapă atât pentru Ferit, cât și pentru Seyran.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *