Ruhun Duymaz: Sufletul Tau Nu Vrea Sa Auda din 2023 Sezonul 1 Episodul 4 Subtitrat in Romana

sufletul tau nu vrea sa auda ruhun duymaz seiral turcesc 2023 subtitrat si tradus in romana

Prima promovare de la Ruhun Duymaz! Care este subiectul lui Ruhun Duymaz, cine sunt actorii săi? Burcu Özberk și Şükrü Özyıldız în rolurile principale! Prima promovare a venit din serialul Ruhun Duymaz. Actorii celebri Burcu Özberk și Şükrü Özyıldız preiau rolurile principale în serial, care va începe în curând difuzarea pe ecranele fox. Vizionati mai jos reluarea noului serial turcesc ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda episodul 4 subtitrat in romana integral.

Data lansării lui Ruhun Duymaz, care a atras atenția pentru prima dată, a fost o chestiune de curiozitate. Deci, care este subiectul lui Ruhun Duymaz, cine sunt actorii? Când va începe noul serial Ruhun Duymaz? Iata detaliile….

Ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda episodul 4 online subtitrat in romana

Ruhun Duymaz este așteptat cu nerăbdare de iubitorii serialului. Serialul lui Ruhun Duymaz, unul din serialele de vară, a reunit două nume celebre. Detalii precum subiectul și distribuția lui Ruhun Duymaz, care i-a reunit pe Burcu Özber și Şükrü Özyıldız în rolurile principale, au fost uimite. Iată detaliile despre seria Ruhun Duymaz…

A fost lansată prima prezentare a serialului foarte așteptat Ruhun Duymaz. Afișul lui Ruhun Duymaz, produs de O3 Medya, produs de Saner Ayar și cu Şükrü Özyıldız și Burcu Özberk, a fost lansat. Serialul va întâlni publicul pe FOX cu primul episod luni, 24 iulie. În serial, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare, Burcu Özberk și Şükrü Özyıldız sunt însoțiți de actori valoroși precum Tuğrul Tülek, Aslı Sümen și Durșuvar Gener Aktaș și Ülhal. Vezi mai jos integral serialul turcesc ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda episodul 4 tradus in romana.

Ruhun Duymaz va fi un serial cu tematică de agenți. Familia Koral este cel mai mare proprietar de bijuterii din Turcia. Agentul Onur va încerca să-l oprească pe Contrabandist Civan Koral în timp ce acesta face contrabandă. Onur (Şükrü Özyıldız) este un agent care nu vede nimic altceva decât slujba lui; Ece (Burcu Özberk) va apărea ca o hoață profesionistă uluitoare cu miile ei de abilități. Ruhun Duymaz va atrage atenția tuturor cu povestea sa plină de dragoste. Citește și tot episodul din Ruhun Duymaz (Sufletul tău nu vrea sa auda).

Noula serial turcesc ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda episodul 4 subtitrat in romana, poate fi vizionat mai jos

Onur Karasu (Şükrü Özyıldız), un agent de succes, îl urmăreşte pe contrabandistul de diamante Civan Koral (Tuğrul Tülek), pe care îl urmăreşte de luni de zile. Pentru această operație, s-a îndrăgostit de fratele lui Civan Hilal (Aslı Sümen) și întreține o relație îndepărtată cu el. Planul lui progresează fără probleme. Până când a venit în viața lui o femeie pe nume Ece (Burcu Özberk), pe care nu a cunoscut-o niciodată. Prietenul lui Hilal, Ece, care a venit din Londra, începe să suspecteze că Onur pune la cale ceva de îndată ce se întâlnesc. Ece cade ca o bombă în operațiunea lui Onur și dă totul peste cap. Chiar aici mai jos poti viziona serialul turcesc ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda epsiodul 4 subtitrat in romana.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *