Veda Mektubu: Scrisoare de Adio din 2023 Sezonul 1 Episodul 17 Subtitrat in Romana

veda maktubu serial turcesc scrisoare de adio subtitrat in romana complet 2023

Canalele D; Distribuția puternică a noului serial „Scrisoare de Adio”, care este deja intrigant și produs de Most Production și produs de Gül Oğuz, a fost anunțată. În “scrisoare de adio sezonul 1 episodul 17 subtitrat in romana“, cu Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım și Bennu Yıldırımlar; Hakan Karsak, Umm Putgul, Elif Cakman, Hazar Motan, Deniz Altan, Asya Kasap, Hande Element, Kerem Alp Kabul și Elif joacă roluri importante în acest serial. Urmareste mai jos serialul turcesc scrisoare de adio sezonul 1 episodul 17 subtitrat in romana integral.

În timp ce Deniz Çelebi Dikilitaş stă în fotoliul de regizor al filmului Scrisoare de Adio, care va începe filmările la Istanbul în ianuarie, Gamestory a scris povestea, iar Deniz Akçay a scris scenariul. Serialul va aduce confruntarea care se va dezvolta asupra copiilor îndrăgostiților plecați din cauza unei scrisori cu ani în urmă. Cu narațiunea impresionantă și jucătorii ambițioși, seria Scrisoare de Adio va fi în curând pe Kanal.

Scrisoare de Adio sezonul 1 episodul 17 subtitrat in romana complet

Majoritatea producției, care este șeful lui Mustafa Oğuz, dorește să se termine producția seriei “Veda Maktubu“. Pe ecranele Kanal D va apărea seria Veda Maktubu, în care Deniz Dikilitaş va sta pe scaunul de regizor. Publicul s-a întrebat despre actorii serialului și despre discurs. Din acest motiv, am cercetat actorii și subiectul serialului. În această știre, vom împărtăși cu voi distribuțiile și rezumatul seriei Veda Maktubu. Vezi mai jos serialul turcesc scrisoare de adio sezonul 1 episodul 17 subtitrat in romana complet.

Distribuția puternică a noului serial Veda Maktubu de la Kanal, produs de Most Production și producătorul este Gül Oğuz, care este deja intrigant, a fost anunțată. Sloganul serialului este „O adevărată poveste de dragoste care își trage puterea din speranță…” atrag atenția afirmațiile.

Alanur, o femeie de afaceri modernă și puternică, și Ziya, un om de afaceri din Antakya, care este aproape de tradițiile ei, au avut o mare dragoste în trecut. Din cauza familiilor lor împotriva acestei iubiri, s-au despărțit neintenționat și au început alte vieți. Mehmet, elevul lui Seher; Este fiul cel mare al lui Ziya, pe care intenționează să-și părăsească locul de muncă în viitor.

Serialul turcesc scrisoare de adio sezon 1 episodul 17 tradus in romana poate fi urmarit mai jos

Pasionat de dans, plin de viață Asli; Fetița de 19 ani a lui Alanur, care este în ultimul an de liceu francez și își planifică cu atenție fiecare mișcare a viitorului ei. Ani mai târziu, drumurile lui Alanur și Ziya se încrucișează din nou cu dragostea lui Aslı și Mehmet.

Orice rămâne neterminat, de data aceasta creează un obstacol în calea iubirii lui Aslı și Mehmet. În timp ce Alanur încearcă să o țină departe de Mehmet pentru a-și păstra fiica în siguranță, învățând din propriile experiențe, va suporta Seher durerea geloziei pe care a păstrat-o în ea ani de zile de la Aslı? Va fi Ziya un spectator al acestei situații, chiar dacă îi este milă de fiul său care își trăiește propriul destin? Vor reuși Aslı și Mehmet să provoace pe toată lumea și să depășească toate obstacolele și să vindece rănile trecutului cu puterea iubirii lor? Sau vor împărtăși și ei soarta lui Ziya și Alanur cu ani în urmă? Urmareste mai jos serialul turcesc scrisoare de adio sezonul 1 episodul 17 subtitrat in romana online.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *