Kralice: Regina din 2023 Sezonul 1 Episodul 8 Subtitrat in Romana

kralice regina serial turcesc subtitrat in romana 2023 integral

Noul serial kanal, „Kraliçe episodul 8 tradus in romana”, produs de Mednova, va fi în curând în fața publicului. Care este subiectul serialului Kraliçe, cine sunt actorii? Din ce serial a fost adaptat? Să aruncăm o privire mai atentă… Va invitam sa urmariti mai jos noua productie turceasca kralice regina sezonul 1 episodul 8 subtitrat in romana.

Sinopsisul și distribuțiile serialului Queen, care va fi postat aici pe site-ul nostru. Actorii principali ai serialului au fost Burcu Özberk și Gökhan Alkan. Serialul, care va fi o adaptare, se va întâlni în curând cu publicul pe ecranele kanal.

Kralice Regina sezonul 1 episodul 8 complet in romana

Serialul numit Kraliçe se pregătește să se întâlnească în curând cu publicul pe ecranele kanal. Serialul va fi regizat de Cevdet Mercan, care a filmat anterior multe seriale TV de neuitat, printre care Zalim Istanbul cu Fikret Kuşkan. Rezumatul serialului Kraliçe, să aruncăm o privire mai atentă la actori… Aici poti sa urmaresti serialul turcesc kralice regina sezonul 1 episodul 8 tradus in romana, fara reclame.

Serialul este despre viața soției sale când numele unuia dintre cei mai cunoscuți baschetbalisti din țară este implicat într-un mare scandal.

Trei frați pe nume Nova, Charley și Ralph trăiesc toți vieți diferite. Ralph, care tocmai a fost eliberat din închisoare, a încercat să restabilească o nouă ordine cu fiul său tânăr. Nova este un jurnalist de succes. Charley este căsătorit cu un jucător de baschet celebru și duce o viață mai bună decât frații săi.

Acești trei frați au trebuit să fie reuniți după moartea tatălui lor. După moartea tatălui lor, câmpul de trestie de zahăr, care era afacerea lor de familie, se află acum la mijloc. Nova, Charley și Ralph vor trebui să se confrunte cu niște lupte importante în timp ce gestionează această fermă moștenită de la tații lor.

Noua productie turceasca, serialul turcesc kralice regina episodul 8 sezonul 1 subtitrat in romana poate fi urmarit mai jos

Gökhan Alkan și Burcu Özberk vor împărți rolurile principale din seria Queen. În serial va apărea și actrița puternică Gonca Vuslateri în fața camerei. Printre actorii din seria Queen; Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca şi Cihat Tamer. Citește și Distribuția personajelor lui Kralice (The Queen). Urmareste mai jos serialul turcesc kralice regina episodul 8 sezonul 1 cu subtitrare in romana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *