Taçsız Prenses: Printesa Neincoronata din 2023 Sezonul 1 Episodul 7 Subtitrat in Romana

printesa-neincoronata serial turcesc 2023 subtitrat in romana complet

A fost lansat primul trailer al seriei “Printesa Neincoronata“, care se pregătește să-și întâlnească publicul pe ecranele fox. Subiectul și distribuția serialului, care a atras o mare atenție odată cu introducerea sa, sunt investigate. Prințesa neîncoronată, cu Volkan Keskin în scaunul de regizor. Mai jos puteti urmari serialul turcesc printesa neincoronata sezonul 1 episodul 7 subtitrat in romana in reluare.

Pınar Bulut și Onur Koralp au scris scenariul serialului, care se va întâlni în curând cu publicul pe ecranele fox. Celebrul actor İsmail Hacıoğlu, care și-a făcut cunoscut numele milioanelor de oameni cu seria Prizonieri, a participat la distribuția seriei Prințesa neîncoronată. Primul trailer al seriei, care atrage atenția prin numele și este așteptat cu nerăbdare, a fost lansat. În scurt timp, a atras multă atenție.

Printesa neincoronata sezonul 1 episodul 7 subtitrat in romana complet

Producțiile care și-au încheiat viața de difuzare din cauza ratingurilor scăzute sau a finalizării poveștilor din serial continuă să fie înlocuite cu altele noi. Ca și în multe canale, își continuă pregătirile pentru a întâlni publicul cu proiecte noi-nouțe pe ecranele fox. Una dintre producțiile care a atras deja toate privirile a fost serialul TV Taçsız Prenses (Printesa Neincoronata), care va începe difuzarea pe ecranele fox. Va invitam sa urmariti mia jos serialul turcesc printesa neincoronata sezonul 1 episodul 7 tradus in romana integral.

Masal (Elif Kurtaran), care a crescut cu poveștile mamei sale visătoare Șirin (Feride Çetin), este prinsă într-o lume rece și realistă când mama ei este internată pentru boli de inimă și se transformă într-o fată feroce și vicioasă care poate face. orice.

În timp ce prima persoană de la care Tale va primi sprijin este profesorul ei Evgin (Ismail Hacıoğlu), lucrurile se vor întoarce cu susul în jos pentru toată lumea în timp. Eroul nostru va completa poveștile neterminate ale celorlalți eroi ai poveștii unul câte unul, în timp ce își caută propriul basm, iar persoana cea mai apropiată de Tale în această călătorie va fi câinele său Meatballs, care nu-și părăsește partea.

În noua promovare a serialului, care a atras atenția odată cu prima introducere, scenele cu dragul prieten Meatballs of the Tale person (Elif Kurtaran) au încălzit deja inimile, iar aventurile pe care le vor trăi împreună au făcut obiectul unor grozave. curiozitate Produs de mf, regizat de Volkan Keskin și scris de Pınar Bulut și Onur Koralp, serialul „The Uncrowned Princess” se pregătește să se întâlnească cu publicul fox. Mai jos puteti viziona serialul turcesc printesa neincoronata sezonul 1 episodul 7 subtitrat in romana complet.

Serialul turcesc printesa neincoronata sezonul 1 episodul 7 cu subtitrare in romana, poate fi vizionat mai jos

Masal este o fetiță de 9 ani care este ca un diamant, dar a trebuit să lupte pentru viață la o vârstă fragedă. Cel mai mare vis al ei este ca mama ei bolnavă de inimă, Șirin, să se refacă și să trăiască din nou împreună într-o zi. Dar trădătorul tată vitreg al lui Masal, Fuat, strică toate planurile.

Chiar dacă întreaga lume pare să fie unită împotriva lui, cu excepția noului profesor de clasă Evgin, Masal nu este descurajat. Ea continuă să lupte pentru mama ei. În cele din urmă, Şirin este externat, iar Fuat se întoarce pentru răzbunare. Va reuși o fetiță să se reîntâlnească cu mama ei? Pot basmele să devină realitate? Vedeti mai jos serialul printesa neincoronata sezonul 1 episodul 7 subtitrat in romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *