Omer din 2023 Sezonul 1 Episodul 13 Subtitrat in Romana

omer-serial-2023-subtitrat si tradus in romana complet serial turcesc

Pregătirile pentru seria Omer continuă. Cine este în distribuția lui Ömer? Care este subiectul serialului Ömer, care va fi difuzat în noul sezon pe ecranele star? Toată formarea despre scenaristul, regizorul și canalul său este în acest subiect. Vezi mai jos serialul turcesc Omer sezonul 1 episodul 13 tradus in romana.

Cem Karaca stă pe președintele regizorului din seria Omer, care va fi produs de ogm. A fost anunțată acțiunea de conducere masculină a serialului Omer, care va fi difuzată la star. Selahattin Pașalı a devenit acțiunea de conducere masculină în serialul Ömer. Negocierile continuă pentru acțiunile de frunte în serialul Omer.

Omer; Este vorba despre dragostea lui Gamze, care s -a întors în cartierul pe care l -a lăsat după ani de zile, și Ömer, ultimul dintre profesorul de moschee din Neightborhood, pe care îl vor ține în ciuda tuturor imposibilităților. Noul serial extrem de antipathned „Omer” Will și pe star în curând …

Omer sezonul 1 episodul 13 cu subtitrare in romana integral

Seria, care va spune viața personajului Omer, care a dat serialului numele său, este o adaptare a seriei Shtisel. Pe cine scriem subiectul seriei Shtisel, învățăm și subiectul seriei Omer. În Shtisel, o familie Haraledi care trăiește într-un cartier ultra-fodox al Ierusalimului se ocupă de dragoste, pierdere și rău din viața de zi cu zi. Ocazional, subiectul seriei Ömer este o adaptare din această serie, o putem scrie ca fiind distracția familiilor diferitelor religii și secte. Vizioneaza mai jos serialul turcesc Omer episodul 13 sezonul 1 subtitrat in romana complet.

S -a ajuns la un acord cu Selahattin Pașalı, acțiunea de conducere masculină în serialul Ömer. Negocierile continuă pentru distribuția orher a seriei. Când este clar distribuția serialului Omer, vă vom reforma pe acest subiect. Ați lua în considerare vizionarea serialului Ömer? Cine credeți că ar trebui să se asocieze cu Selahattin Pasali?

Selahattin Pașalı a devenit actorul prcinpal masculin în serialul Ömer. El joacă rolul noii serii Selahattin Pașa. Selahattin Pașalı s -a născut în 1990 în Muğla. Selahattin Pașalı a studiat managementul artei la Budapesta. Este prea acționând antrenament la Atelier Craft. El joacă pentru prima dată în seria Heartbeat, difuzat la emisiunea tv în 2017. Până acum, Selahattin Pașa a apărut în serialul One Hope este suficient, Stain, Babylon, Love 101, Midnight at Pera Palas, Forță și Dry Days.

Ömer se va apuca în fața publicului cu rolul lui Selahattin Pasha ca „Omer” și Gökçe Bahadır ca „Gamze” în rolurile de frunte ale seriei. Primul trailer al seriei a fost de milioane de ori. Seria a reușit să devină una dintre cele mai vorbite despre social media. Seria, care înfățișează relația aparent imposibilă de prietenie și de dragoste dintre, fiul moscheii imam și Gamze, este așteptată cu o mare emoție. Seria Omer va începe in ianuarie.

Serialul turcesc Omer episodul 13 sezonul 1 subtitrat in romana, poate fi urmarit mai jos

Rezumatul serialului Ömer, produs de ogm și scris de Gülizar Irmak, este, de asemenea, foarte interesantă. Este vorba despre dragostea lui Gamze, care se întoarce în cartierul pe care l -a lăsat după ani de zile, și Omer, ultimul profesor de moschee din cartier, pe care îl vor ține în ciuda tuturor imposibilităților. Urmareste mai jos serialul Omer episodul 13 sezonul 1 online cu subtitrare in romana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *