Adim Farah: Numele Meu Este Farah din 2023 Sezonul 1 Episodul 6 Tradus in Romana

adim farah numele-meu este farah subtitrat in romana complet 2023

Serialul Adim Farah, care îi reunește pe Demet Özdemir și Engin Akyürek, se pregătește să apară în fața publicului. Primul trailer al episodului foarte așteptat a sosit. Deci, când va începe Adım Farah și unde va fi publicat? Despre ce este vorba și cine sunt actorii ei? Iată-i pe cei curioși… Serialul turcesc numele meu este Farah sezonul 1 episodul 6 tradus in romana poate fi vazut mai jos.

Au fost împărtășite noi informații despre serialul TV „Adım Farah”, care a început să fie filmat în ultimele săptămâni și a stârnit curiozitatea publicului. A fost o chestiune de mare curiozitate când va începe acest serial, care a stârnit mari repercusiuni de când și-a anunțat distribuția și sinopsis, și se pregătește să devină unul dintre serialele ambițioase ale sezonului.

Numele meu este Farah sezonul 1 episodul 6 tradus in romana

Serialul „Adım Farah”, care și-a făcut un nume recent, continuă să se pregătească cu viteză maximă pentru a întâlni publicul. Filmările au fost întrerupte o perioadă din cauza dezastrului cutremur din țara noastră, iar actorii serialului, în special Demet Özdemir, ajutau zona cutremurului. Filmările primului episod al serialului au fost finalizate și acesta a fost pregătit să apară pe ecran. Mai jos puteti urmari serialul numele meu este Farah sezonul 1 episodul 6 subtitrat in romana integral.

Publicul care dorea să urmărească serialul „Adim Farah sezonul 1 episodul 6 subtitrat in romana” a început să se întrebe pe ce canal și când va începe. Data difuzării serialului, „Adim Farah”, cu Demet Özdemir și Engin Akyürek, al cărui prim episod este așteptat cu nerăbdare, a fost în sfârșit anunțată.

S-a decis să difuzeze serialul de televiziune „Adim Farah” la fox, care intenționează să deranjeze ratingurile cu subiectul său interesant și distribuția de succes. Primul episod al serialului, care se va întâlni cu publicul în fiecare miercuri, va fi difuzat in martie. Se crede că această dată se poate schimba în funcție de situația țării.

Au început pregătirile pentru serialul Adım Farah, care va fi adaptarea în turcă The Cleaning Lady, care a fost difuzată pe Fox anul acesta. În timp ce O3 media este producătorul serialului Adim Farah, subiectul serialului este de asemenea remarcabil. Vă vom împărtăși în acest subiect cine face parte din distribuția seriei Adim Farah, care va veni pe ecran ca o adaptare a seriei The Cleaning Lady, care este un serial străin, și care sunt numele personajelor.

Subiectul serialului este: O crimă la care a asistat neintenționat Farah (Demet Özdemir), care a trebuit să-și părăsească țara și să lupte ilegal să supraviețuiască împreună cu fiul ei, și Tahir Lekesiz (Engin Akyürek), pe care l-a întâlnit în aceeași noapte, vor schimba-le vietile pentru totdeauna…

Serialul turcesc numele meu este Farah sezonul 1 episodul 6 subtitrat in romana poate fi vizionat mai jos

Farah, care a trebuit să rămână la Istanbul după ce a evadat din Iran și a aflat că este însărcinată; Ea începe să lucreze ca lucrătoare de curățenie în loc de profesia ei principală de chirurg. Farah, care a reușit să fie atât mamă, cât și medic pentru fiul ei Kerimşah, care are o boală congenitală a balonului cunoscută sub numele de PIY; Nu poate face nimic pentru fiul ei și pentru tratamentul lui.

Într-o noapte, ea se întâlnește față în față cu Tahir Lekesiz cu ocazia tragicului eveniment la care a asistat fără să vrea într-un loc de curățenie. Tahir; Este unul dintre membrii de top ai unei afaceri de familie care se ocupă de afaceri ilegale și este un bărbat loial șefului său care i-a salvat viața și l-a crescut la o vârstă fragedă. Dar în acea noapte, el se trezește pentru prima dată într-o situație neașteptată. În timp ce Farah este sfâșiat între a păstra tăcerea sau a vorbi pentru dreptate, Tahir trebuie să se hotărască pentru prima dată în viața sa despre soarta unei femei și a unui copil nevinovați.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *