Fedakar: Nesfarsit din 2023 Sezonul 1 Episodul 2 Tradus in Romana

fedakar nesfarsit sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana

Postul kanal continuă să-și facă un nume prin serialele sale zilnice. Recent, canalul a dovedit că a făcut pasul potrivit către serialele zilnice cu interesul manifestat pentru serialele pe care le-a difuzat. Serii tv precum Elif, Emanet, Yemin, Esaret și Kan Çiçekleri au atras atenția atât în ​​Turcia, cât și în multe țări ale lumii. De fapt, actorii principali ai seriei Emanet au început să devină cei mai cunoscuți actori turci. Serialul nou trucesc, fedakar nesfarsit sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana poate fi urmarit mai jos .

Fedakar nesfarsit sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana copmplet

Canalul de televiziune Kanal 7, care vrea ca această poză să continue, a apăsat butonul pentru un nou serial zilnic. Filmările serialului sunt încă în curs. Videoclipul promoțional a fost distribuit și pe conturile oficiale de socializare ale canalului. Apoi, au început să fie cercetate informații despre serie. Din acest motiv, am pregătit un articol care vă oferă informații despre serie. Am încercat să pregătim un articol care să conțină informații despre noua serie Kanal7 Fedakar. Am atins detalii precum actorii actrițe și rezumatul serialului. Citește și Data lansării Fedakar (Nesfarsit sezonul 1 episodul 2 tradus in romana).

Elif, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, este o soră devotată care își întreține frații Sefer și Narin. În timp ce Elif duce o viață plină de dificultăți, își pierde sora mai mică Narin și doar Sefer rămâne cu ea. În timp ce cei doi frați se țin unul de celălalt, Elif este brusc devastată de acuzația că sora ei Sefer este ucigașul. Viața fericită și liniștită a lui Tarık, unicul moștenitor al Karaca Holding, una dintre puținele companii din Turcia, se schimbă brusc odată cu uciderea surorii sale mai mari, pe care o iubește cu drag.

Producător al noului serial zilnic Fedakar de la Kanal 7, Sürec Film este și compania de producție a seriei Üç Sisters. Surec Film, care a realizat lucrări de succes, își continuă acum pregătirile pentru seria Fedakar. Mehmet Uyar scrie scenariul seriei Fedakar. Özgür Pak va sta pe scaunul de regizor al serialului. Noua serie turceasca fedakar nesfarsit sezonul 1 episodul 2 poate fi urmarita mai jos, fara intreruperi.

Berkay Veli va juca rolul lui Tarık, unicul moștenitor al Karaca Holding. Născut în 93′ la Ankara, Berkay Veli Fedakar a devenit rolul principal al serialului. L-am mai urmărit pe Berkay Veli, actorul principal al serialului Fedakar tv, în seriale zilnice. Berkay Veli a jucat anterior în serialul Elimi Birakma.noul serial al lui Berkay Veli, serial zilnic care se sacrifică.

Aybüke Yılmaz va juca rolul lui Elif. Elif este o fată tânără care și-a pierdut mama. Ea are grijă de frații ei Sefer și Narin.aybuke yilmaz noul serial

Noul serial turcesc Fedakar Nesfarsit sezonul 1 episodul 2 tradus in romana poate fi urmarit in reluare mai jos

Dogac Meriçliler a studiat la Departamentul de Teatru al Universității Yeditepe.dogac hope mericliler auto-sacrificiing series

Mihriban Er va juca un rol în serialul Fedakar. Mihriban Er, care s-a născut în 96′ la Istanbul, a jucat pentru prima dată un rol în serialul tv Sabah Saatin Dokuzu. Am jucat în serialele tvAyrılsakda Beraberiz, Alın Yazım, Köksüz, Güzel Çirkin, Aşkın Bedeli. După aceea, am jucat în serialele tv Yüzyıllık Mühür, Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs. Va invitam sa urmariti serialul turcesc fedakar nesfarsit sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana, reluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *