Maviye Sürgün: Exilul Albastru din 2023 Sezonul 1 Episodul 10 Subtitrat in Romana

maviye surgun exilul albastru serial turcesc 2023 online subtitrat in romana

Serialul Maviye Sürgün: Exilul Albastru, cu Caner Cindoruk, Damla Sönmez și Serkan Altunorak în rolurile principale, se pregătește să se întâlnească cu publicul pe ecranele teve. Noul serial de la Show, Maviye Exile, vine! Iată subiectul exilului către Maviye și distribuția. Filmările „Maviye Sürgün”, produs de O3 Medya, produs de Saner Ayar, și regizat de Nezaket Coşkun, continuă în Marmaris Selimiye. Urmariti mai jos chiar acum reluarea noului serial turcesc Maviye Sürgün Exilul Albastru sezonul 1 episodul 10 subtitrat in romana online din 2023.

Maviye Sürgün Exilul Albastru sezonul 1 episodul 10 subtitrat in romana online 2023

Comando SAT de succes Ali (Caner Cindoruk), care a fost suspendat temporar în urma anchetei, și-a luat copiii și soția cu el, cu vestea despre boala nefericită și fatală a soției sale Ayda; Se mută cu socrul său Salih (Hakan Salinmış), care conduce un hotel de tip boutique în Çamlıkıyı. Odată cu moartea lui Ayda la scurt timp după mutare, întreaga familie este profund doliu.

În timp ce durerea lui este încă foarte proaspătă, Ali, care pleacă într-o noapte la mare, observă o barcă plutind la orizont și salvează femeia dinăuntru, indiferent de furtună. Numele femeii misterioase pe care a salvat-o este Defne (Damla Sönmez). Ali o aduce pe Defne la hotel ca „Oaspete a lui Dumnezeu”, care suferă de amnezie temporară din cauza unui accident și nu își amintește ce s-a întâmplat cu ea. Defne, a cărei memorie este restaurată bucată cu bucată, este un adevărat escroc.

Cea mai noua productie turceasca Maviye Sürgün Exilul Albastru sezonul 1 episodul 10 tradus in romana poate fi urmarita mai jos, in reluare online

Defne, care se întâlnește în mod neașteptat față în față cu Ozan (Serkan Altunorak), pe care crede că l-a părăsit în trecut, nu are de ales decât să își caute o cale de ieșire. În Çamlıkıyı, unde odată se auzea doar sunetul valurilor care se prăbușeau pe țărm; În triunghiul lui Ali, Defne și Ozan; Acum este inevitabil să experimentați zile active ireversibile și iubiri pasionale și să vărsați secrete și relații de familie care îi vor trage pe toată lumea.

Caner Cindoruk, Damla Sönmez și Serkan Altunorak preiau rolurile principale în serial; sunt însoţiţi de actori foarte valoroşi precum Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş şi Hakan Salınmış se numără printre distribuţiile lui Maviye Sürgün…. Urmariti mai jos serialul turcesc Maviye Sürgün Exilul Albastru sezonul 1 episodul 10 subtitrat in romana integral, online
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *