Üvey Anne: Mama Vitrega din 2023 Sezonul 1 Episodul 5 Subtitrat in Romana

mama vitrega uvey anne serial turcesc 2023 subtitrat in romana gratuit

Rezumatul serialului Üvey Anne, ziua și ora difuzării acestuia, a fost o chestiune de curiozitate pentru fanii lui Hazal Filiz Küçükköse și Kutsi. Cei care doresc să afle despre seria mamei vitrege fac cercetări pe internet. Serialul Üvey Anne, regizat de Yasemin Erkut Türkmenli, va fi filmat în Muğla. Urmariti mai jos reluarea noului serial turcesc, Uvey Anne Mama Vitrega sezonul 1 episodul 5 subtitrat in romana complet.

Uvey Anne: Mama Vitrega sezonul 1 episodul 5 subtitrat in romana

Seria Üvey Anne (Mama vitregă) îi reunește pe Hazal Filiz Küçükköse și Kutsi. Potrivit știrilor jurnalistului Birsen Altuntaș, Kutsi va juca rolul tatălui casei din serial. Regizorul serialului a fost anunțat ca Yasemin Erkut Turkmenli. Cu toate acestea, distribuția seriei Üvey Anne nu a fost încă anunțată. Numele lui Aslı Tandoğan și Ayşegül Günay se numără printre numele luate în considerare pentru serie. Știrile noastre vor fi actualizate simultan când detaliile serialului și ale actorilor săi vor deveni clare.

Distribuția Mamă vitregă, pe care onn medya o va produce, a fost anunțată. Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan și Ezgi Şenler vor lua parte în distribuția lui Mama vitregă. Filmările serialului Mamă vitregă vor avea loc la Muğla, iar serialul va apărea pe ecranele atv. Va invitam sa urmariti mai jos serialul turcesc uvey anne mama vitrega episodul 5 sezonul 1 din 2023 subtitrat in romana.

Yasemin Türkmenli va sta pe scaunul de regizor al serialului, care a fost inspirat dintr-o poveste adevărată, în timp ce Yasemin Kırbaş scrie scenariul pentru seria Step-Anne. Muzica seriei mame vitrege va fi pregătită de Eser Taşkıran. Subiectul seriei Üvey Anne: Serialul va fi în stil dramă. Serialul va spune despre devotamentul unui tată față de copiii lor.

Ahmet Kutsi Karadogan joacă în rolul lui Farouk – Ahmet Kutsi, care a devenit celebru pentru prima dată cu cântecele sale, s-a născut pe 16 martie 1973 în Malatya și are 50 de ani. Chiar dacă are 50 de ani, numele complet al lui Kutsi este Ahmet Kutsi Karadoğan, care este încă iubitor de fete tinere. Kutsi, care a apărut recent în serialele TV Benim Adım Melek și Kalbimdeki Deniz, este cunoscut în special pentru interpretarea sa remarcabilă din seria Doktoral și Huzur Sokağı. Kutsi, care a fost căsătorit cu Sinem Bayraktutar, are o fiică pe nume Celin Ada.

Noul serial turcesc din vara 2023, uvey anne mama vitrega sezonul 1 episodul 5 tradus in romana, poate fi urmarit mai jos

Farouk este un bărbat frumos și bogat la 50 de ani. Faruk mărește fabrica de ceramică moștenită de la tatăl său și bate un record de vânzări în străinătate. Faruk Iron, un om harnic, onorabil și mândru, își menține etica muncii în viața de familie. Faruk, care are 5 copii din căsătoria cu Efsun, este îndrăgostit nebunește de soția și copiii săi; Dar într-o zi se dovedește că Efsun are cancer. Faruk, care l-a pierdut pe Efsun, se dedică copiilor săi, dar pentru a nu-și lăsa copiii fără mamă, se hotărăște să se căsătorească cu asistentul său Serap, care este bun cu copiii săi; Cu toate acestea, există o altă femeie care îl dorește foarte mult pe Faruk și acesta este İpek, cel mai bun prieten al soțului ei decedat. Urmareste mai jos reluarea serialului turcesc uvey anne mama vitrega sezonul 1 episodul 5 subtitrat in romanaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *