Kendi düşen ağlamaz: Cum iti asterni, asa dormi din 2023 Sezonul 1 Episodul 20 Subtitrat in Romana

kendi dusen aglamaz-subtitrat in romana 2023 cum iti asterni asa dormi-serial turcesc

Adaptat după cartea cu același nume a lui Ayşegül Çiçekoğlu, serialul „Kendi Düşen Ağlamaz” se va întâlni cu publicul la trt1. Primul episod din Kendi Düşen Ağlamaz va fi difuzat pe ecranele trt. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial turcesc de vara, kendi dusen aglamaz cum iti asterni asa dormi episodul 20 subtitrat in romana.

Kendi düşen ağlamaz: Cum iti asterni, asa dormi episodul 20 subtitrat in romana

Când tatăl Alizei, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă și a fost răsfățat de tatăl ei, decide să se căsătorească, lucrurile se amestecă în familie. Alize nu poate accepta căsătoria tatălui ei. Pentru a preveni căsătoria tatălui ei, ea decide să facă o căsătorie căreia tatăl ei se va opune cu fermitate. Cu toate acestea, planul ei se destramă de la sine.

Kendi Düşen Ağlamaz Intriga: Alize și-a pierdut mama în prima zi în care s-a născut. Alize, pe care tatăl ei a răsfățat-o ani de zile, este o tânără extrem de frumoasă, dar este și egoistă. Oficial nebună de decizia tatălui ei de a se recăsătorește, Alize decide să se răzbune. Pentru a-l împiedica pe tatăl ei să se căsătorească, ea plănuiește să aibă o căsătorie ireala cu cineva căruia i se va opune. Dar lucrurile nu vor merge așa cum își dorește.

Totul începe cu întâlnirea frumoasei și frumoasei Alize, care a crescut ca niște prințese, și Serkan, un tânăr care a suferit tot felul de viață și visele i-au fost luate, în urma unui accident… Will Serkan, care a intrat în viața ei de ziua lui Alize, fii un dar al vieții lui Alize sau ei Va fi marele test? Când află că tatăl ei se căsătorește, Alize vrea să joace un mic joc pentru a-i da o lecție, dar nu știe ce se va întâmpla cu ea.

Noul serial turcesc, Kendi düşen ağlamaz: Cum iti asterni, asa dormi episodul 20 subtitrat in romana, poate fi urmarit mai jos

Alize, care se trezește dintr-o dată într-o viață complet diferită, are acum două căi în față. Fie va juca jocul conform noilor sale reguli, fie va arunca prosopul. Incapatanata sau incapatanata Alize care nu stie sa renunte; Ce va face în fața lui Serkan, care este cel puțin la fel de încăpățânat și nesăbuit ca și el? În timp ce fiica noastră încearcă să țină pasul cu noua ei viață cu o determinare neașteptată, va fi dezvăluit secretul pe care l-a păstrat Serkan? Chiar aici mai jos puteti urmari reluarea noului seiral Kendi düşen ağlamaz: Cum iti asterni, asa dormi episodul 20 cu subtitrare in romana online.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *