Gulcemal din 2023 Sezonul 1 Episodul 4 Subtitrat in Romana

gulcemal sezonul 1 episodul 4 subtitrat in romana 2023

Ali Balcı stă în scaunul de regizor al serialului Gülcemal, produs de mf. Cunoscut pentru Siyah Beyaz Aşk şi Kayıtdışı, Ali Balcı a regizat recent serialul „Duy Beni (Ascultă-mă)”. Serialul, care a început filmările în Bursa, este de așteptat să se întâlnească cu publicul de la fox foarte curând. Scenariul serialului este scris de Eda Tezcan. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial turcesc, Gulcemal sezonul 1 episodul 4 subtitrat in romana din 2023.

Eda Tezcan stă pe scaunul de scenarist al seriei Gülcemal, care este produsă de mf prod. Actorii lui Gülcemal vor fi Murat Ünalmış, Melis Sezen și Serkan Çayoğlu. Seria Gülcemal va fi despre poveștile interesante ale lui Gülcemal și ale fraților ei care locuiesc în Bolu. Serialul Gülcemal va fi difuzat pe fox în 2023.

Gulcemal sezonul 1 episodul 4 tradus in romana

Noul serial de la fox, Gülcemal, conține o poveste dramatică puternică. Gülcemal și frații ei locuiesc în Bolu. Viețile dureroase ale lui Gülcemal și ale fraților ei și poveștile lor interesante formează subiectul principal al serialului. Emoția domnește în echipa serială, care tocmai a început filmările. Serialul foarte așteptat de la fox Gülcemal este despre povestea de răzbunare a lui Gülcemal (Murat Ünalmış), care își provoacă mama și dragostea sa pasională cu Deva (Melis Sezen).

Serialul Gülcemal este despre dragostea lui Gülcemal (Murat Ünalmış), pe care mama sa l-a abandonat când era copil și s-a transformat într-un monstru întunecat, și frumoasa Deva (Melis Sezen), care a început cu ură și s-a transformat treptat în vârtej de foc, pasiune și furtună. În războiul lui Gülcemal cu mama ei, va prevala dragostea neașteptată sau ranchiuna pe care a ținut-o ani de zile? Pe această cale plină de costuri, va trece Gülcemal de la a fi un vânător vicios la pradă deschisă? Dar Deva? Când se va preda în sfârșit, va înțelege că această iubire este imposibilă? Urmareste mai jos serial turcesc gulcemal sezonul 1 episodul 4 subtitrat in romana, integral.

Murat Ünalmış s-a născut pe 23 aprilie 1981 la Kayseri. Este absolvent al Universității Marmara, Departamentul de Administrare a Afacerilor. După studiile sale universitare, ea a studiat actoria la Akademi Istanbul. Actorul, care și-a început cariera de actorie cu Hayat Bağları, are 187 cm înălțime și 84 kg. În cele din urmă, unele dintre producțiile lui Murat Ünalmış, care a preluat rolul principal în serialul TV Once Upon a Time Çukurova, sunt următoarele: Deli Gönül, Sevda Kuşun Kanadında, Sebdülbahir 32 Saat, İnadına Yaşamak, Rüzgar și Kasaba Doktoru.

Un nou serial turcesc, poate fi urmarit chiar acum mai jos, gulcemal sezonul 1 episodul 4 cu traducere in romana din 2023

Melis Sezen s-a născut la Istanbul în 1993 și are peste 30 de ani. Melis Sezen, absolventă a Universității Koç Media și Arte Vizuale, a început să devină celebră cu serialul TV Hayat Sometimes Sweet, iar recent a fost prezentată în seriale TV populare precum Sevgili Geçmiș (Dear Past) și Leke (The Stain). . Melis Sezgin este îndrăgostită de omul de afaceri Mehmet Uygun. Melis Sezen are 1,69 metri înălțime și cântărește 54 de kilograme. Chiar mai jos poti urmari in reluare serialul gulcemal sezonul 1 episodul 4 tradus in romana.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *