Ya Çok Seversen: Si Daca Ma Iubesti Mult? din 2023 Sezonul 1 Episodul 2 Subtitrat in Romana

ya-cok-seversen-si-daca ma iubesti mult serial turcesc 2023 subtitrat in romana

Noul serial, Ya Çok Seversen, atrage atenția atât prin intriga, cât și prin distribuție. Ali Bilgin stă în scaunul de regizor al serialului TV Ya Çok Seversin, scris de Kübra Sülün și produs de Ay Yapım. Ei bine, care este subiectul seriei Ya Çok Seversen. Va invitam sa urmariti mai jos alaturi de noi, noul serial turcesc de vara, ya cok seversen: si daca ma iubesti mult? sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana online.

În serialul cu Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan, actori de succes precum Hatice Aslan, Șerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Peraçünçe, și Akaçün Açülın sunt incluse și numele.

Ya cok seversen: si daca ma iubesti mult? sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana

‘Ya Çok Seversen’ este povestea încrucișării cărărilor lui Ateș, care nu se întoarce la casa familiei sale de la internatul la care a fost trimis la o vârstă fragedă după moartea mamei sale și trăiește în străinătate pe propriile picioare, nu are încredere în nimeni și Leyla, care nu și-a cunoscut niciodată adevărata familie și a câștigat bani înșelând oamenii.

Primul episod din serialul „Ya Çok Seversen”, care va fi urmărit cu mare admirație pe ecranele Kanal D, va fi alături de voi în curând. Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan în rolurile principale Serialul TV „Ya Çok Seversen”, în care au jucat actorii populari Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan, este așteptat cu nerăbdare. Nume tinere și magistrale precum Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca și Adin Külçe sunt în distribuția serialului TV „YnaÇok Severse”. Uramreste mai jos in premiera noul serial turcesc ya cok seversen si daca ma iubesti mult? episodul 2 tradus in romana.

Ateş, care şi-a petrecut viaţa în străinătate, este nevoit să se întoarcă la Istanbul, pe care l-a părăsit cu ani în urmă din cauza morţii tatălui său. Calea lui se încrucișează cu falsa mireasă Leyla, care înșală pentru a-și găsi familia. În ciuda atracției incontestabile dintre ei, aceștia pleacă cu o palmă de la Leyla.

Noul serial turcesc Ya cok seversen si daca ma iubesti mult? episodul 2 subtitrat in romana, poate fi urmarit mai jos

Întrucât Ateş plănuieşte să se întoarcă imediat ce va fi anunţat testamentul, se întâmplă neaşteptatul. Tatăl său a făcut o surpriză nu numai pentru el, ci și pentru întreaga familie. Ateş respinge testamentul în detrimentul interdicţiei de la moştenire, dar un secret pe care îl află despre trecut îi schimbă decizia.

Între timp, Leyla se întoarce la hotel pentru că și-a pierdut colierul familiei și este prinsă de mirele furios. În timp ce ea fuge, se urcă într-o mașină în care nu știe unde merge. Cărările lui Ates și Leyla se vor încrucișa din nou. Ambii nu știu că viața lor se va schimba complet. Chiar aici mai jos puteti urmari serialul turcesc ya cok seversen si daca ma iubesti mult? episodul 2 subtitrat in romana.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *