Golden Boy: Dragoste Rebela Sezonul 1 Episodul 41 din 11 Octombrie 2023 Tradus in Romana

dragoste rebela golden boy subtitrat in romana complet 2023 tv

Suna este șocată când află că Ferit a cerut-o pe Seyran. Din fericire, nu o învinovăţeşte pe Seyran pentru că ştie că ea nu vrea să se căsătorească, dar este foarte supărată pentru că oamenii se vor întreba de ce a fost respinsă. Esme încearcă să-și ajute cele două fiice să-și accepte destinul. Vezi mai jos serialul turcesc goldeny boy dragoste rebela sezonul 1 episodul 41 din 11 octombrie 2023 tradus in romana complet.

Când Seyran se răzvrătește împotriva situației, este bătută și închisă în pivniță. A doua zi, Ferit merge după ea acasă și ies împreună la plimbare. Fiindcă familiile lor vor să facă nunta cât mai curând, încep pregătirile pentru căsătorie. În timp ce se află în oraș cu Ferit, Seyran reușește să se întâlnească cu iubitul ei Yusuf și îi spune să fugă împreună dar tânărul refuză, știind că părinții lor și familia Korhan îi vor găsi.

Dragoste rebela golden boy episodul 1 din 11 octombrie 2023 subtitrat in romana

Pelo îl surprinde pe Ferit și merge la Antep și se cazează în hotelul unde stă el. Îi spune că vrea să o cunoască pe mireasa lui și să îi explice amândoi că nunta va fi doar o formalitate iar ei doi își vor continua relația. Octombrie jos puteti viziona serialul turcesc golden boy dragoste rebela episodul 41 subtitrat in romana integral din 11 octombrie 2023.

În altă zi, Seyran ia masa în oraș cu Ferit și cu părinții lui care vor să vorbească cu ea. Orhan și Gulgun o tratează cu căldură și o vor sprijini să studieze la universitate. Gulgun vorbește apoi cu ea între patru ochi și îi povestește că și ea a fost căsătorită în aceleași condiții și i-a fost foarte greu la început dar o asigură că treptat totul va fi mai bine și își va găsi locul în noua familie, iar ea îi va fi mereu alături. Cu toate acestea, Seyran îi cere lui Ferit să renunțe el la căsătorie. La început, Ferit nu poate să creadă că ea chiar nu vrea să se căsătorească cu el când orice altă femeie și-ar dori să fie în locul ei. Seyran îi reproșează că a pus-o pe sora ei în această situație doar pentru că s-a împiedicat și a scăpat tava cu cafea iar Ferit vrea să îi spună că alegerea lui nu are legătură cu acel incident dar apare Abidin și îi întrerupe cu vestea că a fost stabilită data cununiei. Abidin o conduce acasă pe Seyran și îi spune că nici Ferit nu vrea să se căsătorească dar nu are de ales.

După trei zile, Ferit și Seyran se căsătoresc. Când mirii merg la hotel, Seyran este surprinsă să o găsească pe Pelo în camera lor.

Golden boy dragoste rebela sezonul 1 episodul 41 subtitrat in romana 11 octombrie 2023 poate fi urmarit mai jos

În noaptea nunții, Pelin îi așteaptă pe miri în camera de hotel. Ferit îi spune lui Seyran că vrea să fie sincer cu ea de la început și că vor avea o căsătorie de fațadă iar el își va continua relația cu Pelin. Seyran îi dă o palmă și se închide în baie. După un timp iese afară și îl găsește pe Ferit inconștient pe podea. Pelin s-a îmbătat și doarme în pat. Seyran își amintește că Ferit are diabet și îl sună pe Abidin iar el o îndrumă prin telefon cum să îi dea primul ajutor. Abidin cheamă salvarea și îi anunță pe părinții lui Ferit iar pe iubita lui o duce în altă cameră de hotel. După ce își revine din șoc, Seyran merge la spital să-l vadă pe Ferit. Atât el cât și părinții lui îi sunt recunoscători pentru că nu ar fi supraviețuit dacă nu îi dădea primul ajutor. Seyran îi spune lui Ferit că și ei îi convine căsătoria lor de fațadă. Chiar aici mai jos puteti urmari serialul golden boy dragoste rebela sezonul 1 episodul 41 subtitrat in romana din 11 octombrie 2023 online.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *