Kan Çiçekleri: Flori Insangerate din 2022 Sezonul 1 Episodul 129 Tradus in Romana

kan cicekleri serial turcesc flori insangerate 2022 subtitrat cu traducere in romana integral

Kan Çiçekleri (Flori Insangerate) este o serie de dramă romantică turcească din 2022, cu Yağmur Yüksel și Barış Baktaş în rolurile principale. Produs de Unik Film / Rains Pictures, serialul dizi Kan Çiçekleri (2022) a avut premiera primul episod la Kanal 7 luni, 5 decembrie. Va invitam sa vizionati mai jos serialul turcesc kan cicekleri flori insangerate episodul 129 subtitrat in romana integral.

Noul serial dizi Kan Çiçekleri (2022) urmărește disputa de sânge dintre două familii și povestea captivantă a lui Dilan Demir (Yağmur Yüksel) și Baran Karabey (Barış Baktaş), care sunt forțați să se căsătorească pentru a pune capăt războiului de lungă durată. Pasiunea aprinsă unul pentru celălalt fie va înflori în dragoste, fie va aduce devastare

Kan Cicekleri flori insangerate sezonul 1 episodul 129 subtitrat in romana

Noul serial cotidian turcesc dizi Kan Çiçekleri (2022) tratează cearta de sânge dintre două familii, Karabey și Demir, care au suferit multe pierderi din cauza acestui război. Kan Çiçekleri urmărește o mare dragoste care a apărut din această ceartă de sânge care a durat ani de zile.

În timp ce aceste două familii s-au mutat din Mardin la Istanbul, vestea așteptată de ani de zile a ajuns în sfârșit la conacul Karabey. Pentru a evita viitoarea vărsare de sânge, căsătoria este decisă între cele două familii, în ciuda opiniilor bătrânilor. Urmareste mai jos serialul flori insangerate sezonul 1 episodul 129 subtitrat in romana online.

Pe de o parte este Baran Karabey (Barış Baktaş), care nu vrea să-și sacrifice fratele tradiției și urmează să-și depășească vinovăția interioară față de atacul care a ucis-o pe mama sa, căutând să aducă pacea unei familii care cer răzbunare.

Pe de altă parte este Dilan Demir (Yağmur Yüksel), fiica lui Seyit, care și-a lăsat deoparte toate visele și a acceptat această căsătorie de dragul familiei sale. Când Baran se vede incapabil să ucidă pe cineva, conform tradiției, fratele său s-a oferit voluntar pentru această sarcină.

Baran decide că singura modalitate de a ajunge în ceartă de sânge este să se căsătorească cu fiica dușmanului său. Baran descoperă cine este Dilan și că s-a întâlnit înainte și a fost atras de ea. Cu toate acestea, la început, căsătoria lor se simte ca o închisoare pentru amândoi.

Mai jos puteti urmari serialul turcesc flori insangerate kan cicekleri sezonul 1 episodul 129 subtitrat in romana online

Inima lui este sfâșiată între dragostea lui pentru ea și ura lui pentru familia ei. În ciuda ostilității familiilor lor, Baran și Dilan s-au căsătorit și a început o nouă viață. Dilan și Baran își vor da seama încetul cu încetul că scânteia pe care au simțit-o inițial între ei va aprinde o pasiune puternică, care fie va înflori în dragoste, fie va aduce devastare ambelor familii. Vezi mai jos serialul turcesc kan cicekleri sezonul 1 episodul 129 tradus in romana integral.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *