Esaret: Captivitate din 2022 Sezonul 2 Episodul 227 Subtitrat in Romana

esaret serial turcesc subtitrat si tradus in romana complet 2023

Un nou serial zilnic a fost pregătit pentru a fi difuzat pe ecranele Kanal 7. Care este subiectul noii serii de jurnal numite Esaret? Să împărtășim informațiile despre cine face parte din distribuția seriei Sclavie. Iată distribuția noului serial zilnic Kanal 7, Esaret. Deocamdată se cunosc doar actorul principal și actrițele, iar lucrările de casting continuă pentru lucrările jucătorului. Urmareste mai jos serialul turcesc esaret captivitate sezonul 2 episodul 227 subtitrat in romana.

Esaret captivitate sezonul 2 episodul 227 subtitrat in romana integral

Pe de o parte, Oguz, arzând de aroganță și răzbunare, pe de altă parte, Firuze, care este gata să-și asume rolul care i-a fost atribuit chiar dacă este fără păcat… Oguz, moștenitorul familiei Demirhanlı, și Firuze, despre care crede că și-a ucis fratele geamăn, le va lua locul pe ecran cu dragostea răzbunătoare a lui Firuze. Conacul Demirhanlı este zguduit de vești amare. Liderul familiei, fratele geamăn al puternicului Orhun Demirhanlı, a fost ucis în Africa.

Orhun, care i-a pedepsit pe făptuitori, va fi condus acum de focul răzbunării din inima lui. Pe drumul de întoarcere din Africa, înăuntru arde un foc, iar lângă ea se află o sclavă, Hira. De acum înainte, nici lumea nu va mai fi la fel ca înainte, nici Orhun Demirhanlı. Pe măsură ce soarta târăște vânturile deșertului spre Istanbul; Un mândru și o victimă sunt acum pe aceeași cale. Și capturarea a început o dată.

Subiectul serialului Esaret, noul serial zilnic al ecranelor Kanal 7, apare în primul trailer promoțional al unei persoane care este înlănțuită de picioare. Faptul că persoana legată de picioare, văzută în trailerul seriei Esaret, conține de fapt un mesaj. Faptul că seria captivității este înlănțuită de la picioarele ei este o metaforă pentru noi, adică o persoană înlănțuită nu este în serie în termeni reali. A vedea o astfel de persoană în remorcă înseamnă: a spune povestea vieții unei persoane în captivitate, a cărei inimă este atașată de acolo unde ea nu vrea. Vă vom informa în subiectul nostru când distribuțiile din serialul Esaret vor fi clare. Vezi mai jos serialul turcesc captivitate esaret episodul 227 tradus in romana complet.

După încheierea seriei Yemin (The Promise), serialul zilnic care va fi proiectat pe Kanal 7, Esaret, a fost filmat în ce locuri, unde erau locurile de filmare. După cum știți, multe seriale TV se filmează pe serialul de film plasat în Beykoz, Istanbul. Deoarece este un serial zilnic, serialul Esaret, care folosește de obicei spații interioare, filmează și în locații din Beykoz.

Serialul turcesc captivitate esaret episodul 227 subtitrat in romana poate fi vizionat mai jos

Karamel a fost și compania de producție a serialelor zilnice precum Adını Sen Koy, Yemin, Emanet. În urma unei grafice de succes în toate seriile zilnice, Karamel Yapım a intrat în pregătirile pentru o nouă serie zilnică. Cine face parte din distribuția unui nou serial zilnic, Esaret, care va fi difuzat pe ecranele Kanal 7? Cine este actorul principal de sex feminin și masculin din seria Kanal 7 Esaret, studiile distribuției continuă. Pe măsură ce personajele distribuției seriei Sclavie devin clare, ele vor fi adăugate la acest subiect. Vizionati mai jos serialul esaret sezonul 2 episodul 227 cu subtitrare in romana online.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *