EGO din 2023 Sezonul 1 Episodul 9 Subtitrat in Romana

ego seiral turcesc subtitrat in romana integral 2023

A început filmările serialului „Nu pot sa am incredere in barbati (EGO)”, care va fi difuzat pe ecranele Fox! Se pare că va scoate un sunet cu sinopsisul serialului, care este subiect de curiozitate cu personalul său remarcabil. Melisa Pamuk și Alperen Duymaz împart rolurile principale în serialul TV Men’s Trust Olmaz. Întrebările frecvente sunt când va fi difuzat serialul, care a început filmările, distribuția și subiectul serialului EGO. Mai jos puteti urmari serialul turcesc Ego sezonul 1 episodul 9 subtitrat in romana integral.

Ego sezonul 1 episodul 9 subtitrat in romana complet

Iată sinopsisul primului episod pentru EGO, distribuția plină de stele și locul în care a avut loc filmările. Serialul Erkeğe Güven Olmaz (EGO) al lui Pastel Film se va întâlni cu publicul de la FOX. Efe İrvül și Yașar İrvül se ocupă de producția serialului Pastel Film. Doğa Can Anafarta stă în scaunul de regizor al serialului. Scenariul serialului este scris de Gülsev Karagöz, Orçun Oksar, Can Sinan, Özer Zafer Çetinel.

Au fost anunțate personajele care vor fi interpretate de Alperen Duymaz și Melisa Aslı Pamuk, actorii principali din serialul tv „Do Not Trust Men”! Alperen Duymaz va da viață personajului „Erhan” iar Melisa Aslı Pamuk va da viață personajelor „Sibel” Ruya Helin Demirbulut va fi în fața publicului cu personajul logodnicei lui Erhan, pe nume Elif. Va invitam sa vizionati mai jos serialul turcesc Ego sezonul 1 episodul 9 subtitrat in romana complet online.

Sibel este o femeie a cărei singură prioritate în viață este slujba ei… Un bărbat care lucrează în compania lui Erhan Sibel și se pregătește să se căsătorească cu iubita ei Elif… Când Sibel află că are nevoie de o operație din cauza chisturilor din uter și că nu poate deveni mamă după această operație, Erhan pierde totul la bursă. Viețile acestor două persoane, care s-au prăbușit în aceeași zi și au fost diametral opuse, nu vor mai fi la fel cu propunerea lui Sibel către Erhan.

Serialul turcesc Ego episodul 9 tradus in romana poate fi urmarit mai jos, integral fara intreruperi

În rolurile principale, Melisa Pamuk și Alperen Duymaz împart rolurile principale în serialul TV Men’s Trust Olmaz. Primul episod va începe în ianuarie 2023. Ego sezonul 1 episodul 9 tradus in romana fara intreruperi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *