Ateş Kuşları: Pasari de Foc din 2023 Sezonul 1 Episodul 4 Subtitrat in Romana

ates kuslari serial 2023 subtitrat si tradus in romana integral

Trailerul serialului “Pasari de Foc” a fost publicat. Primul episod al noului serial, cu İlayda Alişan, Hande Soral şi Görkem Sevindik, va fi alături de voi în curând. Atv-ul se pregătește să vină la maximum și în acest sezon. În noul sezon, Atv, care încearcă să nu piardă ratingurile pentru niciun canal adăugând altele noi pe lângă conținutul său vechi, atrage atenția de această dată cu Firebirds. Primul episod din seria Firebirds, care a fost introdus pentru prima dată, este o chestiune de curiozitate. Serialul turcesc pasari de foc sezonul 1 episodul 4 subtitrat in romana complet poate fi urmarit mai jos.

Noul serial ATV, care poartă semnătura Bozdağ, se pregătește să se întâlnească cu publicul în curând. Ayşe Ferda Eryılmaz şi Nehir Erdem scriu scenariul lui Ateş Kuşları, cu Benal Tairi în fotoliul de regizor.

Pasari de foc sezonul 1 episodul 4 tradus in romana integral

Un mic rezumat: Se spune că majoritatea copiilor străzii nici măcar nu ating vârsta de 20 de ani. Nu se poate spune că cei care îl văd au trăit. Droguri, violență, hărțuire sexuală, foame și multe altele. Soarta copiilor străzii este fie să meargă la închisoare, fie să ajungă la mormânt. Dar cinci dintre acești copii reușesc să sfideze acest destin scris. Cel mai mare dintre acești copii care se autointitulează „Rootless” are 13 ani, iar cel mai mic are 6 ani. Va invitam sa urmariti serialul nou turcesc, pasari de foc sezonul 1 episodul 4 tradus in romana online.

Această poveste, care începe cu descoperirea unui copil de patruzeci de zile într-o groapă de gunoi de către cinci copii ai străzii, o fată și un autist, spune povestea transformării lor din Rootless în Firebirds. Păsări de foc; Acestea sunt poveștile copiilor care rezistă destinului, în ciuda tuturor dificultăților, a durerii pe care au trăit-o și împotriva tuturor nenorocirilor.

5 copii ai străzii în mâinile unui bărbat care cerșește copii la intrarea în anul 2000: Ali, Mercan, Harpoon, Sabit și Kara… Sfidând toată trădarea lumii, reușesc să devină frați. Pentru că nu au rădăcini de care să se țină, se agață unul de celălalt și se numesc fără rădăcini. Soarta celor fără rădăcini se schimbă atunci când într-o noapte găsesc un copil la gunoi. Coral devine mamă pentru cei fără rădăcini la o vârstă fragedă. Ali este și tată… Vezi mai jos serialul turcesc pasari de foc sezonul 1 episodul 4 subtitrat in romana integral.

Serialul turcesc pasari de foc sezonul 1 episodul 4 subtitrat in romana poate fi vizionat mai jos

Incapabili să aibă grijă de ei înșiși, cei fără rădăcini decid să crească acest copil cu ceea ce găsesc din gunoi. Dar nu va fi ușor. Pentru că aceeași noapte este însărcinată cu un mare păcat. Acest secret pe care oamenii fără rădăcini îl vor purta pe spate pentru tot restul vieții îl va răni cel mai mult pe Ali. Atât Furca care i-a implorat, cât și secretul acelei nopți nu îi vor lăsa în urmă. Pentru acești copii ai străzii care au supraviețuit ținându-se unul de celălalt, misterul de 23 de ani va fi deschis din nou când Gülayşe se va îndrăgosti și comisarul Barbaros va intra în viața lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *