Aile: Familia din 2023 Sezonul 1 Episodul 5 Subtitrat in Romana

aile familia serial turcesc din 2023 subtitrat in romana integral

Show, care a adus serialul „İçerde”, împărtășit de Çağatay Ulusoy și Aras Bulut İynemli, pe ecrane pentru o vreme, a ajuns la un acord cu serialul „Çukur”, în care a jucat din nou Aras Bulut İynemli, din cauza succesul serialului. În timp ce ambele seriale au doborât recordurile de vizionare în perioadele lor, canalul, care a reunit serialul „Üç Kuruş” după cele două seriale care au făcut mare impresie, nu a prins succesul în alte seriale din Üç Kuruş şi a luat decizia finală. în serie. Va invitam sa urmariti la noi pe site, serialul turcesc Aile: Familia sezonul 1 episodul 5 subtitrat in romana complet.

Aile Familia sezonul 1 episodul 5 subtitrat in romana

Conform ultimelor informații, s-a aflat că Ay Yapım va filma un nou serial mafiot și numele său va fi „Familie”. Subiectul serialului, care va fi difuzat pe ecranele Show, este din nou în stil mafiot, dar povestea originală a lui Üç Kuruş, precum Çukur, va fi spusă mai mult o poveste care va atrage poporul turc.

Ay Yapım, care pregătește o nouă serie de mafie pentru Show, pregătește o nouă serie. S-a aflat că Kerem Çatay, care a semnat serialul Üç Kuruş, cu Uraz Kaygılaroğlu și Ekin Koç, va aplica noi personaje și un nou stil de filmare în noul său serial. Cu toate acestea, după succesul serialului „Judecăți” al lui Kerem Çatay, difuzat pe ecranele Kanal D, s-a afirmat că și-a dorit și adiere Judgment în serial.

Printre alte informații, noul serial Aile va fi o adaptare după The Sopranos, care este urmărit cu interes în întreaga lume. S-a mai spus că povestea unei familii aglomerate cu un personal aglomerat va fi povestită în seria Family, care va fi scrisă de Hakan Bonomo.

Serialul, în care Kıvanç Tatlıtuğ îi va da viață lui Aslan și Serenay Sarıkaya personajului lui Devin, va dezvălui echilibrele în schimbare în familie, evenimentele în curs de dezvoltare și conceptul de „familie” atunci când Aslan, care este șeful fântânii -familiile cunoscute Soykanlar, il intalneste pe Devin, psihologul care este ranit din acelasi loc. abordează aspectele sale cele mai controversate. Urmareste mai jos serialul aile familia sezonul 1 episodul 5 tradus in romana.

Au fost împărtășite prima scenă din serial, a cărei filmări continuă cu viteză maximă. Cu povestea sa remarcabilă și distribuția de succes, foarte așteptatul „Aile (Familia)” …

„Povestea copiilor singuri care sunt iubiți în mod greșit…” Masa este singurul loc care le amintește soykanilor că sunt „familie”. În acea zi, în timp ce o masă este pregătită pentru a se aduna întreaga familie, Aslan se află în avionul Izmir pentru a-și rezolva una dintre treburile „întunecate” referitoare la unchiul său.

Serialul turcesc Aile Familia sezonul 1 episodul 5 tradus in romana poate fi urmarit mai jos

Psihologul Devin și Aslan se încrucișează în această călătorie. Devin merge și la Izmir pentru a face față unei noi probleme în care a intrat sora lui. Este foarte clar că sunt oameni din lumi diferite. Dar nu durează mult până să-și descopere „rana” comună; familiile lor. Aslan încalcă o regulă foarte importantă din Constituția Soykan pentru Devin încă din prima noapte. Acest lucru este suficient pentru ca mama ei Hülya, care simte un atașament obsesiv față de Aslan, să-și dea seama de marele pericol care se apropie; Devin.

Slujba Hülyei, care a arătat de multe ori înainte că poate face totul pentru a-l împiedica pe fiul ei să scape de familie, nu va fi la fel de ușoară ca înainte de această dată. Cu toate acestea, Hülya nu este singura a cărei muncă nu este ușoară. Întâlnirea din avionul Izmir va fi doar începutul drumului dificil pe care îl vor parcurge eroii noștri răniți pentru a-și întemeia propriile familii. Vezi mai jos serialul turcesc aile familia episodul 5 subtitrat in romana online.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *